10 ani de experienta cu organe de asamblare pentru structuri metalice.

    

Atuurile noastre
1. Personal
cu experienta solida in domeniul sistemelor de asamblare
2. Produse si servicii de calitate - punem accent pe calitatea superioara a produselor si serviciilor furnizate. Avem grija ca normele cu privire la marfa sa fie respectate si sa raspundem prompt nevoilor partenerilor.
3. Consultanta tehnica si sfaturi personalizate - pe baza experientei practice, reprezentantii nostri de vanzari va vor ajuta sa decideti care este solutia optima de asamblare pentru lucrarea dumneavoastra.
4. Siguranta si promptitudine in livrarea comenzii - prin colaborarea cu firmele de curierat, ne asiguram sa va livram coletele la adresa specificata de beneficiar in termen de 24/48 ore de la preluarea acestora. 
5. Echipa bine pregatita - servicii de calitate oferite de profesionisti.
6. Stoc permanent al produselor comercializate - in depozitul nostru se afla un stoc permanent de produse alcatuit din cele mai solicitate articole. Acest aspect permite cumpararea imediata si livrarea rapida a produselor dorite.


Produse si servicii

Calitatea, performanta si siguranta produselor comercializate sunt cele trei elemente de baza care definesc brandul Kronfix, asigurandu-i unicitate in peisajul retailului de specialitate. Din dorinta de a veni in intampinarea cat mai multor cerinte si nevoi ale clientilor sai cu solutii complete si eficiente, Kronfix pune la dispozitie acestora o gama diversificata de produse, cum ar fi: suruburi, piulite, holzsuruburi, tije filetate intr-o mare varietate de tipodimensiuni si variante de acoperire sau rezistenta mecanica.

Kronfix va ofera solutii inovatoare si servicii orientate catre nevoile pietei:
-   demonstratii gratuite pe santier, cu aparate si consumabile specifice
-   asistenta tehnica pentru alegerea sistemelor de asamblare potrivite nevoilor dvs
-   intocmirea unor oferte de pret personalizate tinandu-se cont de exigentele tehnice si bugetare ale fiecarui client
-    informatii despre stocuri, informatii despre stadiul comenzilor.